Jakupcsek Gabriella – könyvajánló

“Nem szabad átadnunk magunkat a szorongásnak, a hiánynak, nem határozhatják meg ezek a lelkiállapotok az életünket. Nem élhetünk úgy, hogy napjaink arról szólnak, hogy nincs gyerekünk, nem lett karrierünk, nincs társunk. Meg kell keresnünk, találnunk, hogy mi van helyette. Miben vagyunk értékesek, mitől tudunk mégis boldogok lenni – noha annak idején nem így képzeltük.” Jakupcsek Gabriella, A Napos B oldal

 

Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető, tanár, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Szinte mindenki ismeri. Tanult a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, de itt nem fejezte be tanulmányait, mert az első év végére ráébredt, hogy nem lenne belőle jó színész, mert nem szeret “tettetni”. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára nyergelt át, ahol magyar és művészettörténet szakon tanult tovább. Ezt követően elvégezte a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Újságíró Iskoláját.

Első televíziós munkáját a Magyar Televíziónál kapta, ahol több műsor vezetőjeként láthatta  a közönség, mint a Reggel, a Napközi, a Tízórai és A lyoni omnibusz. A kereskedelmi csatornák megjelenése után a TV2-nél folytatta karrierjét, ahol az évek során számtalan program műsorvezetője, többek között a Multimilliomos! Most vagy soha! vagy éppen Jakupcsek közéleti talk show. A televíziózás mellett a Danubius Rádió reggeli műsorának a Cappucinó triplának volt műsorvezetője.

Napjainkban az ATV-n láthatjuk.

Scroll to Top