Kölcsönzési toplista – 2022. november-december_felnőtt TOP 10 kölcsönzési lista

 

 Melissa Broder: Halak

Lucy nem érzi jól magát a bőrében: kilenc éve írja Szapphóról szóló disszertációját, kapcsolata kihűlőfélben van. Amikor váratlanul szakít a barátjával, a mélypontot követően Los Angelesben élő nővére ráveszi, hogy töltse az ő házában a nyarat, és vigyázzon a kutyájára. Annika otthona egy gyönyörű üvegkocka Venice tengerpartján, de Lucy szorongása nem sokat enyhül, hiába Dominic, a feltétel nélkül ragaszkodó rókakopó, a kapcsolatfüggőket kezelő csoportterápia görög drámába illő női kórusa vagy éppen a sűrű Tinder-portyái.Azonban minden megváltozik, amikor egyik éjjel a sziklákon magányosan üldögélő nőt megbabonázza egy kísértetiesen vonzó úszó. Felfedezve, ki is ő valójában, a kapcsolatuk és Lucy elképzelése az igazi szerelemről gyökeresen átalakul.

 Büksi Zsuzsanna: Párosban Párizsban

Hanna, a frissen végzett magyar dokumentumfilmes lány boldog párkapcsolatban él a barátjával Budapesten. Egy nap azonban rádöbben, hogy szerelme és legjobb barátnője összejött a háta mögött. A fájdalmas csalódás után egészen a romantikus Párizsig rohan.
Noha csak néhány hetes kikapcsolódást tervez, a sors kifürkészhetetlen akaratából mégis új életet kezd Franciaországban. Eközben bele-belefut a példaképébe, az elérhetetlennek tűnő híresség Lucas-ba, aki a tanára, mentora lesz, és talán még annál is több…
Miként boldogul Hanna Párizsban? Sikerül-e újra felépítenie önmagát? Vajon megtanul ismét bízni, vagy örökre elvesztette a hitét a férfiakban?

Helen H. Durrant: A következő áldozat

Egy fiatalember megkínzott és megégetett holttestét találják meg a csatornában egy elhagyatott manchesteri telken. Hamarosan kiderül, hogy kegyetlen sorozatgyilkos végzett vele, aki az orránál fogva vezeti a rendőrséget. Ráadásul a gyanú a nyomozást vezető Rachel King főfelügyelő titkos szerelmére terelődik, akiről egy szót sem szólhat még a legbizalmasabb barátjának sem.

Fábián Réka: Az én titkos Velencém

Lili ​egy zátonyra futott házasságtól menekül Itáliába. És hogy miért pont a szerelmek városában akarja átgondolni az életét, arról csakis nagymamája naplója tehet.
Vajon a nagymamájának tényleg volt egy titkos olasz szerelme? A naplóból ugyanis fény derül Róza nagyi titkaira, és Lili egészen Velencéig megy, hogy megtudja az igazságot…

Farkas Anett: A 33-as beteg

Rettenetes sorozatgyilkosság sokkolja a Balaton fővárosát. Egy szörnyeteg nőket rabol el és aláz meg.
Pintér Dávid sztárnyomozó és alkalmi társa, Fehér Vivien próbálnak válaszokat találni, és kibogozni azt a csomót, ami egyre nagyobbra duzzad az áldozatok számának gyarapodásával.

Fejős Éva: Elhitted álmomat

Nizza, ​2022 júniusa, a híres Angol sétány, a tengerparti promenád, és egy luxushotel. Az egyik szobában Anita száll meg, aki a „felhőmászást” választotta a korábbi tévés időjóslás helyett. Vele érkezett unokahúga, a tizenhárom éves Léna. Ő éppen az egész világot utálja, de leginkább az anyját, aki a válása után szerelembe esett a huszonéves Milánnal. Aztán ott lakik most Rozina is, a menő válóperes ügyvéd, aki gyilkossággal vádolja saját magát. Megérkezik Kitti, az ingatlanügynök az egyik spanyol szigetről, és beköltözik Ádám, a saját gondjait megoldani képtelen pszichiáter is ugyanabba a szállodába. Mindannyian nehéz döntés előtt állnak…

Fejős Éva: Szélhámos eskü

Bora éve egy szédületes élménnyel és egy családi botránnyal végződik. Saroltában feltámad az ellenségeskedés, mert a vetélkedőben Bora és Kazimir nyer, ám az évvégi tévéshow nem mindennapi fordulatot tartogat az egész család számára…

Abbie Greaves: A világ végéig

Mary ​minden estéjét a londoni Ealing Broadway állomáson tölti. Mindennap utasok ezrei haladnak el mellette, ő azonban nem megy sehová. Szerelmére várakozik, aki hét évvel ezelőtt nyom nélkül eltűnt. Munka után egyenesen az állomásra siet, kezében a táblával: „Gyere haza, Jim!”

Melanie Harlow: Man Candy = Édes szívtipró

Te mit tennél, ha kamaszkorod bálványa újra felbukkanna az életedben?

Quinn visszajött. Nemcsak itt van a városban, hanem ráadásul pont az alattam lévő lakásba költözött. És olyan jól néz ki, hogy legszívesebben felfalnám. Tehát legjobb, ha távol tartom magam tőle. De képtelen vagyok.

Melanie Harlow, Corinne Michaels: Maradj közel

Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért.
Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával – amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből – gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin –, a vérem forrni kezd…

 

Scroll to Top