Olvasói ajánló Colleen Hoover Hopeless című művéhez

Az elején úgy gondoltam, hogy valamelyest felkészültem a fordulatokra, mert nem ez volt az első könyv, amit az írónőtől olvastam. A mű azonban hamar megcáfolta.

Sky utolsó középiskolai évét végre nem magántanulóként tölti, amikor kissé különös mostoha anyja beleegyezik, hogy a helyi iskolába járjon. A lánynak egyedül kell boldogulnia, mert legjobb barátnője ekkor épp egy másik országban tanul. Megismerkedik az iskola „rosszfiújával”, akivel hamar egymásra is találnak. A cselekmény azonban itt kezd igazán kibontakozni. A két fiatal nem szereti felemlegetni a múltat, de ahogy mélyül a kapcsolatuk, egyre nehezebb titokban tartani. A titok szinte az egész életüket megváltoztatja. A felkavaró fordulat mellett azonban kötelezőnek érzem kiemelni a főszereplők szerelmét. Először egy sablonos, gimis szerelemre számítottam sok-sok kínlódással, de nem egészen így történt. Tetszett, hogy apróbb kis utalások több helyen is voltak elrejtve a könyvben, melyeket a rejtély kiderülte után tudunk csak igazán megérteni.

A mű folytatása a Reményvesztett, valamint Hello, Hamupipőke! is kapcsolódik a szereplők életéhez. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a fordulatos, titkokkal teli, kissé felkavaró történeteket.

Olvasson Velünk Coleen Hoover műveket!

Scroll to Top