2021 november-december_felnőtt TOP 10 – kölcsönzési toplista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igazság árnyékában

Hannah Jones immár San Franciscóban egyengeti karrierjét. Ő az iroda első számú védőügyvédje, így amikor egy fekete férfit gyilkossággal vádolnak, ő kapja a feladatot, hogy képviselje a védelmet. Ám az ügy igencsak kellemetlen, és nagy port kavar…

 

 

 

 

 

 

Egymás szemében

Mennyire számítanak a belső értékeink egy olyan világban, ahol mindenki a külsőségek rabja? Átláthatunk-e a rózsaszín ködön, ami folyamatosan körülvesz minket? Szabad-e még hinnünk a szemünknek?

 

 

 

 

 

 

Orosz rulett

Sophia, a fiatal és céltudatos lány úgy nőtt fel, hogy nem ismerte az édesanyját. Csupán egy magyarázkodó levél maradt neki emlékül, és egy nyom, miszerint a nő Las Vegasban él.

 

 

 

 

 

 

Az Anna-bál szerelmesei

Fábián Janka könyve nemcsak két szerelmes fiatal lány, hanem a Balaton és Balatonfüred-fürdő regénye is. A tó dicsérete, a végtelennek tűnő víztüköré, a kéklő pirkadatoké és aranyló alkonyoké. Az olvasó találkozhat a XIX. század első évtizedeinek hírességeivel, a Füreden megforduló illusztris vendégekkel is.

 

 

 

 

 

 

Csak a süti – Csak a Puffin

Történt ​már veled olyan, hogy valami nagyon finomat sütöttél, és az asztalnál ülők szinte még az első szelettel sem végeztek, de már a következőt is lestoppolták, és a receptet is elkérték? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért fogod szeretni ezt a receptgyűjteményt. 

 
És újra felkel a nap

Eszti erős, fiatal nő, aki a hátán cipeli a házassága és a nevelőapjától átvett vendéglő terheit. Tervei vannak, gyerekeket szeretne, azonban egy nap férje, Stevan vadászbalesete szertefosztja álmait, ellehetetleníti a házaséletüket.

 

 

 

 

 

 

Mielőtt lemegy a nap

A szabadkai Mijo és az Adria mellől származó Meda egyetemi éveik alatt szenvedélyesen szeretik egymást. Azonban a harmadik év végén a lány állásajánlatot kap Splitben, amire mindig is vágyott, a férfit pedig besorozzák katonának az isten háta mögötti Jeszenicébe. A fiatalok rádöbbennek, hogy nincs közös jövőjük…

 

 

 

 

 

 

Minden szívdobbanással

Az észak-karolinai Hope Anderson és a szafarikat vezető, Zimbabwéban született és nevelkedett Tru Walls véletlenül találkoznak Sunset Beachen. A köztük kialakuló kötelék széttéphetetlennek tűnik, de vajon hogyan döntenek, ha a személyes boldogságuk szembekerül a családjuk iránti kötelezettségeikkel?

 

 

 

 

 

 

Egy triage naplója

Baji Anikó sürgősségi triage (osztályozó nővér) az általa létrehozott, több mint 60 ezer ember által követett AKUT Szakasz oldalon tette közzé naplófeljegyzéseit. Ez a karanténnapló azonban nem kényszerű bezártságról és hómofiszról szól, hanem a koronavírus elleni harc frontvonalában végzett mindennapi kemény munkáról.

Scroll to Top